Dr.Şahin-Birsel Biçer İlkokulu

Belgegeçer : MÜDÜR YRD. 05445431938
WEB https://drsahinbirselbicerilkokulu.meb.k12.tr
Adres : SUGÖZÜ MAHALLESİ TEPE CADDESİ NO 50 ALANYA/ANTALYA
VİZYON : Alanya´da her alanda başarıları ile tanınan, mensubu olmaktan övünç duyulan, başarılarıyla örnek gösterilen bir okul olmak.
MİSYON : Milli Eğitim Temel amaçları doğrultusunda, öğrenci merkezli, yenilikçi yöntemler ve evrensel değerlerin ışığında öğrencilerimize niceliksel ve niteliksel olarak kaliteli bir eğitim ve öğretim vermek için, yaptığımız işten keyif almak, tüm paydaşlara iyi bir gelecek sağlamak amacıyla bütün potansiyelimizi kullanmak ve bu hedef içim işbirliği esasında çalışmaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08:40 - 14:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Klimalı
Servis : ÖZEL SERVİS
Ulaşım : Belediye otobüsleri ile taşıma yapılmakta olup yolumuz asfalttır.
Yerleşim Yeri : Tepe Mahallesi ve Sugözü Mahallesi arasındaki mahalde yerleştirilmiş olan okulumuz Sugözü Mahalle Muhtarlığının alanı içerisindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK:145 KM. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:3 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :